Onderhoud auto Kia gereedschap

 

 

Onderhoud Kia Niro

Iedere auto heeft onderhoud nodig, dus ook uw Kia Niro. Omdat een Kia Niro uit een aanzienlijk aantal elektrische componenten bestaat, is het van belang om uw auto periodiek te voorzien van onderhoud. Hiermee waarborgt u optimale prestaties, duurzaamheid, betrouwbaarheid en veiligheid.
 

Elektrische auto, ander soort onderhoud

Anders dan auto’s op brandstof, heeft een Kia Niro niet het gebruikelijke onderhoud. Bij uw elektrische voertuig hoeft namelijk geen rekening gehouden te worden met bijvoorbeeld  olieverversing, vervanging van brandstoffilters of bougies en reparaties van mechanische onderdelen. Een elektrische voertuig heeft deze onderdelen niet waardoor er ander onderhoud benodigd is. Elektrische voertuigen bestaan voornamelijk uit elektrische componenten, zoals de accu, remvoering en het koelsysteem.

U zou misschien denken dat een elektrische auto minder onderhoud nodig heeft. Dat is niet juist. In uw Kia Niro zitten elektrische componenten die geregeld gecontroleerd moeten worden. Denk hierbij aan accu’s, oplaadsystemen, elektromotoren en het koelsysteem. Bovendien moeten slijtagedelen, zoals remmen, banden en ruitenwissers, periodiek gecontroleerd worden. Tevens wordt er tijdens periodiek onderhoud het interieurfilter en remvloeistof vervangen. Het interieurfilter van een Kia Niro is gelijkwaardig aan iedere brandstofauto in dezelfde klasse.

Behoud van fabrieksgarantie

Wanneer u een onderhoudsbeurt aan uw Kia Niro laat uitvoeren bij Autobedrijf Scheers, blijft de fabrieksgarantie van uw auto gewaarborgd. De fabrieksgarantie van uw Kia Niro blijft gewaarborgd, omdat de onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschrift wordt uitgevoerd.

Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold in de nieuwste technieken en ontwikkelingen en beschikken over de specifieke Kia Niro kennis. Daarnaast beschikt Autobedrijf Scheers over de nieuwste diagnose- en meetapparatuur om complete reparaties en onderhoud uit te voeren aan uw voertuig.
 

Reviews

Abel Google review - Autobedrijf Scheers
Vonny Google review - Autobedrijf Scheers
Eric Google review - Autobedrijf Scheers